ELEKTRISCHE & AKOESTISCHE GITAAR

Schijf je in voor gitaarles bij Tune Up Muziekpunt in Haarlem!

De gitaar is waarschijnlijk het meest toonaangevende instrument in de popmuziek. Denk maar aan de openingsriff van ‘Satisfaction', de intro van 'Sweet Home Alabama' of de onmiskenbare slaggitaar in een nummer als ‘Get Lucky’.

Eric Clapton, Jimi Hendrix, Santana, B.B. King etc.: stuk voor stuk gitaristen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben, maar ook met gitaristen als John Mayer en Ed Sheeran komt er een hele nieuwe generatie gitaristen aan die voortborduren op de rijke gitaartraditie.

Pop, rock, funk, soul, r&b, bebop, mainstream jazz, blues, folk, latin, … of waar je voorkeur ook naar uitgaat; bij Tune Up Muziekpunt werken uitsluitend gitaristen die alle moderne stijlen beheersen en kunnen overbrengen. Geen maandenlang geklungel met moeilijke grepen maar meteen in de eerste paar lessen een liedje spelen is het doel. Vanuit nummers die de leerling aanspreken wordt er vervolgens gewerkt aan een degelijke techniek, kennis van het instrument, ritmische ontwikkeling en gehoortraining.

Voor de wat meer gevorderde leerlingen zal er ook meer aandacht uitgaan naar improvisatie, sound, arrangeren, songwriting en opnemen.

De cursus wordt gegeven op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

De cursus wordt gegeven door:

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+