BANDLES

Wil je graag samen met andere leerlingen in een band spelen?

Bij deze cursus ga je de instrumentale en muzikale verworvenheden die je hebt opgedaan in samenspel met andere muzikanten in praktijk brengen. Dit gebeurt in ensembles die op basis van leeftijd, niveau en muzikale voorkeuren zijn samengesteld. Tijdens de ensemblelessen komen alle facetten van het samenspelen en de rol van de verschillende instrumenten binnen een groep aan bod. Door middel van duidelijke afspraken over stijl, repertoirekeuze en arrangementen zal jouw ensemble tot een eenheid worden gesmeed.
Wel worden bij ons ensemblelessen (bandlessen) gegeven. Het spelen in een pop- of jazzband met drums, bas, gitaar, zang, keyboard, sax… De ensembles worden op basis van leeftijd, niveau en muzikale voorkeuren samengesteld. Tijdens deze bandlessen ga je de instrumentale en muzikale verworvenheden die je hebt opgedaan in samenspel met andere muzikanten in praktijk brengen waarbij dan alle facetten van het samenspelen en de rol van de verschillende instrumenten binnen een groep aan bod komen.

* Leerlingen die al instrumentale of vocale les hebben bij Tune Up Muziekpunt en daarbij bandles willen genieten 25% korting op het geldende bandles tarief.

De cursus wordt gegeven door diverse docenten

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+