Chris Abelen

Chris

Trombone

In 1984 ben ik afgestuurd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam (jazz bij Willen van Manen), daarvoor heb ik 4 jaar klassiek trombone gestudeerd aan het Brabants Conservatorium bij Charles Toet en Henri Aarts.

Tijdens mijn laatste jaar in Amsterdam ben ik bij het Willem Breuker Kollektief gaan spelen en na 3e jaar ben ik met mijn eigen bands begonnen en heb daarnaast nog in diverse bands gespeeld, zoals de Contraband van Willem van Manen, De Rockets van J.C. Tans, Dick de Graaf en nog enkele andere groepen. Na mijn vertrek bij Breuker ben ik voor hem blijven werken als arrangeur tot aan zijn dood 5 jaar geleden. Ook ben ik nog steeds werkzaam als kopiist voor o.a. Donemus en Boosey & Hawkes (ik werk exclusief voor o.a. Louis Andriessen, Maritjn Padding, Willem Jeths).

www.chrisabelen.com
terug naar docenten

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+