Jeroen Duijvestijn

Jeroen

Elektrische & akoestische gitaar

Opgegroeid in Den Helder startte ik op 13 jarige leeftijd met elektrische gitaarles bij muziekschool Triade waar ik les kreeg van Ed Dekker en later van Maurice Feld. Gemotiveerd door de muziek en de elektrische gitaar ben ik hierna doorgestroomd naar het Conservatorium van Alkmaar (Pop/Sessie) en studeerde ik bij o.a. bij Walther de Graaff.

Tijdens mijn muzikale loopbaan ben ik door veel verschillende muziekstijlen geïnspireerd. Als 13 jarige luisterde ik vooral naar punkrock zoals: NOFX, Lagwagon en The Offspring. Hierna kwam een periode waarbij ik mij ging verdiepen in de progressieve rock, met name Dream Theater en Paul Gilbert. Tijdens mijn studie aan het conservatorium kwam ik in aanraking met gitaristen zoals John Mayer, Jimi Hendrix, Buddy Guy.

Na de succesvolle afronding van mijn studie in 2007 aan het conservatorium, geef ik bij verschillende muziekscholen in Nederland met veel plezier les aan kinderen, jongeren en volwassenen.
Ik ben een flexibele en gestructureerde docent waarbij plezierbeleving en muzikale ontwikkeling van de leerling voorop staan.

Naast mijn wekelijkse werkzaamheden als gitaardocent treed ik met regelmaat op met de band NBR, een veelzijdige Rock-tribute band met rockcovers uit de seventies. Ook doe ik verschillende studioklussen voor instellingen en particulieren, hou ik me bezig met het maken van posters en websites (waaronder deze website) en bezit ik een eigen studio waar ik les geef en opneem.
De studio is gelegen aan huis in het landelijke Westzaan en heeft een eigen opgang voor de leerlingen. Met veel plezier woon ik in dit pittoreske dorpje met mijn vrouw, twee zonen, dochter, hond en poezen.

www.jeroenduijvestijn.nl
terug naar docenten

Mededelingen

tel. BUITEN GEBRUIK

Het telefoonnummer 023-5441637 is i.v.m. kantoorverhuizing tijdelijk niet bereikbaar.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

Facebook