Pepijn Zwaanswijk

Pepijn

PERCUSSIE

Percussie is de ritmische basis van veel traditionele Zuid-Amerikaanse muziekstijlen maar kan ook het subtiel gekruide sausje zijn in Popmuziek, Jazz, Blues, (Nu)Soul of Funk.

Tijdens en na zijn studie Latijn-Amerikaanse muziek aan het Rotterdams Conservatorium heeft percussionist Pepijn Zwaanswijk veel ervaring opgedaan in binnen-en buitenland met bands als Medicamento, Monsieur Dubois, De Busquito’s, DJ Gregor Salto en singer- songwriter Isaac Bullock. Daarnaast heeft hij in Cuba en Brazilië tijdens studiereizen les gehad van een aantal zeer invloedrijke muzikanten.
Als sessiemuzikant heeft Pepijn ook een grote liefde voor het theater. Toneelgroep de Appel, De Luie Honden, Toneelgroep Het Volk en Het Groot Niet Te Vermijden zijn enkele van de groepen waarmee hij tot nu toe heeft gespeeld.

Veel voorkomende percussie instrumenten zijn conga’s, bongo’s, timbales, repinique, surdo, timba, caixa, pandeiro en tamborim.

Maar wil je cajon, tamboerijn, ganza, agogo, caxixi of clave’s leren spelen? Ook dan kun je bij Pepijn Zwaanswijk terecht.

www.zwaanswijkpercussion.nl
terug naar docenten

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+