Sander van Truijen

Sander

DRUMS

Op maandag en woensdag geef ik, Sander van Truijen (1988), met heel veel plezier les. Het enthousiasme voor drummen dat ik zie bij mijn leerlingen herken ik van mijzelf van vroeger. Al vroeg begon ik met drummen en ben heel blij dat ik hier mijn beroep van heb kunnen maken.

Na het behalen van het conservatorium ben ik een band gestart met mijn vrienden. Een Nederpop eigenwerk band genaamd 'Van Huys uit'. Naast VHU speel ik in de coverband Session. Deze band staat in de top 10 grootste coverbands van Nederland. Regelmatig heb ik sessiewerk dat bestaat uit studioklussen, tv-klussen en invallen bij andere bands.

Het belangrijkste voor mij tijdens de drumlessen is het plezier. Het gaat niet om deadlines en beoordelingen, maar om te doen wat je leuk vindt. We spelen de muziek die de leerling aanspreekt en werken daarnaast hard aan een goede basis en techniek.
terug naar docenten

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+