sietske roscam abbing

Sietske

zang / koor

Sietske (1985) studeerde af voor de master jazz zang aan Conservatorium van Amsterdam (2012). Ze is actief als zangeres met haar eigen band en in verschillende projecten en heeft ervaring als zangdocent sinds 2007.

"Met training en ervaring in verschillende stijlen, met name jazz, soul, singer-songwriter en cross-overs maar ook de basis van klassiek ben ik flexibel in repertoire en kan ik veel stijlen en de daarin gebruikelijke technieken faciliteren. In het algemeen streef ik altijd naar het opbouwen van een gezonde basis-techniek en flexibiliteit als uitgangspunt voor meer uitdagender technieken en effecten. Naast de techniek van het zingen en alles wat er bij het zingen (en eventueel samenspel) komt kijken kun je bij mij ook terecht voor pianovaardigheden, met name gericht op het begeleiden van jezelf. Ook kunnen we werken aan je eigen songs. Ik verheug me erop je te ontmoeten in de les en met jou je eigen geluid te verkennen!"


Jazzenzo magazine schreef over Sietske:

"(...) Ze heeft alle techniek in huis, maar zoekt daarin de dosering. Haar kernwaarde is communicatie vanuit het hart. Met zachte kracht weet zij op oprechte wijze het publiek te overtuigen en te verleiden om zich met elkaar en de wereld te verbinden (...)"

www.sietskemusic.com

/sietskemusic

/instasietske
terug naar docenten