Terry Bloeme

Terry

DRUMS

Terry (1990) is een veelzijdige pop/sessiedrummer die regelmatig met verschillende het podium deelt. Je kunt hem kennen als drummer van o.a. Teske de Schepper, Robinson, Release en The States. Hij heeft gewerkt met o.a. Niels Geusebroek, Berget Lewis, Leona Phillipo, Michelle David. Het enthousiasme waarmee hij live speelt is terug te vinden in zijn lessen. Met bijna 10 jaar aan lesgeefervaring en zijn studie aan het Conservatorium Haarlem is zowel de gevorderde drummer als de beginner meer dan welkom.

Per leerling wordt er gekeken naar de persoonlijke interesse en belevingswereld. Op deze manier krijgt iedere leerling zijn eigen leerproces waarbij techniek en muzikaliteit wordt behandeld maar waar natuurlijk plezier in het muziek maken voorop staat.
terug naar docenten

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+