Tim Eijmaal

Tim

Elektrische & akoestische gitaar

Studeerde “lichte muziek” aan het Hilversums Conservatorium (thans Conservatorium van Amsterdam) waar hij les kreeg van Wim Overgaauw, Jesse van Ruller, Maarten van der Grinten en Martijn van Iterson.
Na zijn afstuderen speelde en toerde hij met diverse artiesten en bands waaronder: Abel, Auratones en New Cool Collective. Als sessiegitarist is hij te horen op diverse singles/albums van o.a. Ben Saunders, Shary-An, Erwin Nyhoff en Pete Philly.
Naast gitaarspelen schrijft hij ook graag liedjes, soms voor zichzelf of met bands waar hij in speelt, en soms voor andere artiesten.

De afgelopen jaren en de komende tijd was en is hij te horen op de albums en concerten van o.m. Sven Hammond en Beatrice van der Poel. Zo speelde hij recent op de albums "Heelhuids" van Beatrice van der Poel, “5” (de 5e studio-cd) van Sven Hammond en “Two Faced”, het debuutalbum van Thom Hoorweg.

Daarnaast is hij hier te vinden als gitaardocent voor diverse muziekstijlen. Beginnende en gevorderde gitaristen zijn welkom voor een gezellige les snarenplukken van jazz blues tot pop rock.
terug naar docenten

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+