Twan de Roo

Twan

Piano / Keyboard / Productie

Plezier hebben is voor mij de belangrijkste kernwaarde binnen het maken en leren van muziek. Mijn doel is om anderen te inspireren en ze op hun eigen manier het enthousiasme, wat ik ooit als kind kreeg voor muziek, mee te geven.
Van Jazz tot Rock tot hedendaagse Pop, ik kan je de muziek leren die je altijd al wilde leren!
Daarnaast kan je bij mij terecht voor songwriting en muziekproductie. Zo kan ik je uitleggen hoe je eigen liedjes kunt schrijven, en kan ik inhoudelijk meedenken met je songs en producties!


Een beetje over mij:
Mijn naam is Twan de Roo. Ik ben 24 jaar. Als kind merkte ik altijd dat ik een goed gevoel had voor melodie en harmonie. Toen ik de piano voor het eerst aanraakte was ik vrijwel meteen verkocht. Ik heb mezelf piano leren spelen door liedjes op gehoor na te spelen. Pas op veel latere leeftijd begon ik met les te nemen om m’n techniek toch even bij te spijkeren.
Ik ben pop georiënteerd, maar heb ook veel affiniteit met Hip Hop, Jazz, R&B en Funk.

Ik ben werkzaam als toetsenist en producer in bands als: Banji, Yaro Mila en Radio Eliza.
Twee van deze drie acts zijn uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en verdeelt over deze acts heb ik op veel mooie plekken mogen spelen als Concert at Sea, DWDD, AFAS Live, Tivoli Vredenburg, de Melkweg, Paradiso en het Patronaat.

Afgestudeerd aan:
Herman Brood Academie (MBO Muziek)
Conservatorium van Amsterdam (HBO Bachelor of Music)

Banji op Spotify

Radio Eliza op Spotify
terug naar docenten