Wesley Smits

Wesley

Elektrische & akoestische gitaar

Naam: Wesley Smits
Diploma: Conservatorium te Haarlem
Muziekstijlen: Pop, Rock, Wereldmuziek, Blues, Soul, Funk, Hiphop, Jazz, Folk

Wesley is het best te omschrijven als een sympathieke, breed georiënteerde gitarist. Door zijn jarenlange ervaring waaronder op het conservatorium heeft hij veel kennis en inspiratie opgedaan om zo zijn eigen lesmethode te ontwikkelen. Hij schrijft muziek met verschillende muzikanten/producers en speelt met uiteenlopende projecten op diverse podia en festivals in Nederland.

In 2018 behaalde Wesley zijn diploma op het conservatorium te Haarlem. Momenteel is hij druk bezig met zijn nieuwe "Cumbia on Steroids" project: Fruta Marrón.

'In mijn lessen vind ik het belangrijk dat leerlingen leren wat zij zelf graag willen leren. Door samen met de leerlingen muziek uit te kiezen blijven de lessen interessant en speels. Het hebben van plezier in mijn lessen staat centraal en binnen dit kader zorg ik ervoor dat iedere leerling (ongeacht het niveau of leeftijd) op zijn/haar tempo alle aspecten kan leren van dit geweldige instrument. Er valt zoveel te leren rondom het gitaarspelen zoals: repertoire, techniek, akkoordenleer, improvisatie, theorie en het lezen van noten. Maar ook om 'gewoon' muziek te maken voor je plezier ben je bij mij meer dan welkom.'
terug naar docenten