May-Britt Scheffer

May-Britt

zang / koor / Close Harmony

Vanaf haar zevende is May-Britt al bezig met zingen en muziek. Zo begon zij in kinderkoren en jeugdkoren en had pianoles, zangles en bandles.
Toen zij zestien was begon zij met haar studie op het conservatorium van Alkmaar (pop/sessie). Hier is zij in 2007 (summa cum laude) afgestudeerd.
Vanaf 2006 geeft zij al les aan huis, bij Tune up en bij andere zang- en muziekscholen.

Zij heeft veel sessiewerk gedaan in de studio en doet veel backingvocals bij verschillende artiesten, waaronder Lisa Lois. In 2014 heeft zij een theatertour gedaan met Sounds of Voices. Een collectief van backingvocalisten die in groepsverband de nummers van Earth Wind and Fire vertolkten. Hier heeft zij ook de vocale arrangementen voor geschreven.

Van rock naar pop tot gospel, bijna alles kan!
De lessen zijn vooral gebaseerd op de muzikale interesse van de leerling. Jij komt met een nummer, of er wordt in overleg iets uitgezocht. Maar het moet wel iets zijn wat je ook echt graag wilt zingen!
Alle aspecten komen aan bod, techniek is de basis en vanuit daar ga je interpreteren. En natuurlijk kun je zelf ook aangeven waar je aan wilt werken!
Het meest belangrijke is dat je er plezier aan beleeft en dat je er in de tussentijd ook ├ęcht iets van leert en vooruitgang merkt!

Groepslessen zijn ook mogelijk. Hiervoor moeten er wel genoeg aanmeldingen zijn!

www.may-britt.com
terug naar docenten