sarah holwerda

Sarah

zang

Wat kan jij allemaal doen met je stem? Waarschijnlijk veel meer dan je denkt!
In mijn lessen gaan we samen op zoek naar alle kleuren in je stem. Hierbij werk ik graag vanuit jouw kracht en gaan we op zoek naar wat je allemaal al wél in huis hebt. De inzet is technische vrijheid om zo meer plezier en zelfvertrouwen te halen uit het zingen. We werken met songs die jij gaaf vindt en die goed bij jou passen. Ik vind het belangrijk een veilige sfeer te creëren waarin je durft te experimenteren en fouten te maken. Hierdoor heb je de ruimte om je grenzen te verleggen en je eigen stijl te ontwikkelen.

Na mijn VWO studeerde ik zang aan het conservatorium van Parijs (jazz) en Amsterdam (pop), waar ik in 2023 cum laude afstudeerde.
Mijn eerste EP, ‘Overkill’, verschijnt in het najaar van 2023 en ik werk als backing vocalist, toetsenist & percussionist bij o.a Puntudith & Maida Rose.
Ik ben opgeleid volgens de EVT -Methode, dus ook als je al wat langer bezig bent, duik ik technisch graag de verdieping met je in.
Ook kan je bij mij terecht met je eigen songs. Ik kan je inhoudelijk begeleiden in het schrijven van je songs, de teksten, interpretatie & performance.

Of je nou pop, folk, soul, rock of jazz zingt, alleen nog onder de douche hebt gezongen of al wekelijks op een podium staat: ik help je graag verder!


terug naar docenten