Prikbord

DJ PCM

DJ-PRODUCER LESSEN

Misha van der Winkel (DJ PCM) zal ook dit cursusjaar weer DJ- & producerlessen verzorgen.

Als je graag privé- of groepslessen van hem wil, schrijf je dan nu in. De lessen gaan binnenkort van start.

Je wordt wegwijs gemaakt in de hedendaagse DJ-apparatuur en de functie, toepassing en bediening ervan. Je leert hoe je een dynamische live-set opbouwt waarbij je anticipeert en reageert op het publiek op de dansvloer (interactie). Je leert hoe je verschillende ritmes kunt synchroniseren (beatmatching) en hoe je op verschillende manieren overgangen kan maken en naar een climax kan toewerken.
Ook komen de belangrijkste ontwikkelingen in geschiedenis van de DJ aan de orde. In de jaren 40 duikt voor het eerst de term DJ op als afkorting voor de discjockey die voor radio en publiek plaatjes draaide. Maar de deejay van vandaag de dag is meer dan de discjockey van toen die voor radio en publiek plaatjes draaide. Tegenwoordig is de DJ een live-performer, een scratcher, een volwaardig ‘bandlid’.

De DJ van nu is een uitvoerend musicus die je op vele podia in vele moderne muziekstijlen tegenkomt.Een belangrijk les-onderdeel is dan ook het leren scratchen en spelen in een ‘band’ om zo de basis te leggen voor het ontwikkelen van een eigen stijl.

Tarieven:
• groepsles (vanaf 4 leerlingen): €42/maand of €504/jaar op basis van 40 lessen van 60 minuten.
• groepsles (t/m 3 leerlingen): €62/maand of €744/jaar op basis van 40 lessen van 60 minuten.
• duoles: €77,50/maand of €930/jaar op basis van 40 lessen van 60 minuten.
• privéles: €75/maand of €900/jaar op basis van 40 lessen van 30 minuten.

N.B.: Tarieven zijn exclusief eventuele BTW

terug naar prikbord