Prikbord

DJEMBÉ WORKSHOPS

Agbodo Workshops verzorgt elke week djembé lessen bij Tune Up Muziekpunt.

De djembé is een enorm populair percussie instrument. Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige trommel geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen.

De percussietechniek en de uitleg over de traditionele betekenis van de muziek wordt al generaties lang doorgegeven door ervaren djembéspelers. Kenmerkend voor Afrikaanse percussie is de polyritmiek. Dit wil zeggen dat er verschillende ritmische structuren tegelijkertijd worden gespeeld.

Een djembé workshop geeft een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek. Het ritmegevoel van de deelnemers wordt gestimuleerd door het aanbieden van eenvoudige ritmes op de djembé die, naar gelang het niveau van de groep, opgebouwd kunnen worden naar meer gevariëerde en complexe ritmes. Na de workshop is er de mogelijkheid het geleerde te presenteren in een heus optreden.

De djembé workshops zijn geschikt voor elke gelegenheid, alle leeftijden en ieder niveau.

Er wordt het hele jaar door lesgegeven met uitzondering van de schoolvakanties. Alle lessen worden verzorgd door Michael Agbodo.

Djembé les Haarlem - zaterdagmiddag
14.00-15.00 uur - beginners volwassenen
15.00-16.00 uur - gevorderden kinderen (8-12 jaar)
15.30-17.00 uur - gevorderden volwassenen

Locatie: Tune Up Muziekpunt, Stephensonstraat 43, Haarlem

Kosten: vanaf € 100,- per 10 lessen, € 90,- per 10 lessen voor kinderen.


Inschrijven

U kunt zich direct online inschrijven voor deze lessen of u kunt contact opnemen via de mail of telefoon (072-5153325 / 06-52007136).

terug naar prikbord