Regels coronavirus

Je kunt op meerdere plekken je handen wassen en overal hangen posters/stickers met informatie omtrent de corona maatregelen. Alles wat we gebruiken zijn 'disposables'.

De studio's van Tune Up Muziekpunt hebben allemaal een eigen gescheiden luchttoevoer en beschikken over geavanceerde airconditioners met E-Ion Plus technolgie. Deze elektrostatische luchtreiniger elimineert 99% van de bacteriën, virussen en schimmels uit de lucht.

In de grotere studio's staan tevens de nieuwste ultra moderne HEPA luchtreinigers die de lucht zuiveren van virussen, fijnstof, bacteriën, allergenen, schimmels, en meer en zijn geschikt voor ruimtes tot 250m3.


Lees hieronder de regels die voor iedere bezoeker, leerling, ouder, verzorger en docent gelden bij Tune Up Muziekpunt.

TUNE UP MUZIEKPUNT

ALGEMEEN BELEID

  • Je hoeft geen coronapas te laten zien.
  • Was je handen bij binnenkomst.
  • Als je moet kuchen, hoesten of niesen, doe dit dan in je ellenboog.
  • Ben je de afgelopen 2 weken in een hoogrisico-gebied geweest of in aanraking gekomen met coronapatiënten of heb je klachten die passen bij corona, kom dan alleen naar muziekles als je een negatieve (zelf)test hebt.

LESBELEID BIJ KLACHTEN

  • Indien de leerling of docent niet fysiek naar de les kan komen, zullen de lessen online doorgaan of in overleg wordt naar een andere oplossing gezocht.
basisregels