MAATREGELS CORONAVIRUS

Tune Up Muziekpunt is weer de gehele dag open voor alle lessen en repetities.

Locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals kunstencentra, muziek- en dansscholen, broedplaatsen en repetitieruimten zijn vanaf 15 januari weer open voor beoefening. Er is geen publiek toegestaan en er moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Voor volwassenen is gebruik van een coronatoegangsbewijs verplicht.

Lees hieronder regels die voor iedere bezoeker, leerling, ouder, verzorger en docent gelden bij Tune Up Muziekpunt.

ALGEMEEN BELEID

  • Tune Up Muziekpunt valt onder kunst- en cultuurbeoefening. Lees HIER de maatregelen die de overheid heeft opgedragen.
  • Kunst en cultuurbeoefening is binnen en buiten toegestaan door professionals en amateurs. Hierbij mag geen publiek aanwezig zijn.
  • Er gelden geen sluitingstijden
  • Iedereen vanaf 18 jaar moet 1,5 meter afstand houden, tenzij dit belemmerend voor de kunst- en cultuurbeoefening. Jongeren tussen de 13 en 17 jaar moeten wel 1,5 meter afstand houden ten opzichte van volwassenen, niet ten opzichte van elkaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Iedereen vanaf 18 jaar heeft een coronatoegangsbewijs nodig.
  • Het gebruik van mondkapjes is binnen verplicht vanaf 13 jaar, zowel bij verplaatsing door de locatie als op een zitplaats. Alleen als het dragen van een mondkapje de beoefening van de podiumkunsten of het acteren belemmert, hoeft het mondkapje niet op.
  • Groepslessen en repetities in groepsverband zijn toegestaan.

LESBELEID BIJ KLACHTEN

  • Indien de leerling of docent niet fysiek naar de les kan komen, zullen de lessen online doorgaan of in overleg wordt naar een andere oplossing gezocht.

De studio's van Tune Up Muziekpunt hebben allemaal een eigen gescheiden luchttoevoer en beschikken over geavanceerde airconditioners met E-Ion Plus technolgie. Deze elektrostatische luchtreiniger elimineert 99% van de bacteriën, virussen en schimmels uit de lucht.

In de grotere studio's staan tevens de nieuwste ultra moderne HEPA luchtreinigers die de lucht zuiveren van virussen, fijnstof, bacteriën, allergenen, schimmels, en meer en zijn geschikt voor ruimtes tot 250m3.

Gitaarlokaal met schermen bij Tune Up Muziekpunt Zanglokaal met schermen bij Tune Up Muziekpunt
Drumlokaal met schermen bij Tune Up Muziekpunt Pianolokaal met schermen bij Tune Up Muziekpunt

Mededelingen

OPEN

Tune Up Muziekpunt is weer de gehele dag open voor alle lessen en repetities.


Lees HIER de regels die gelden m.b.t. mondkapjes en CTB.

Instagram

Tune Up Muziekpunt | Instagram