cursusaanbod

Tune Up Muziekpunt biedt verschillende vormen van muziekeducatie:

  • Vocale & instrumentale les (zang / piano / gitaar / bas / drums / blaasinstrumenten / DJ)
  • Samenspel (koor / close harmony / band coaching / bandles / bigband)
  • Theorie (solfège / muziekleer / harmony & arranging)
  • Workshops & korte cursussen (divers aanbod)

Doorgaans biedt Tune Up Muziekpunt privélessen en duolessen aan. Daarnaast worden ook samenspel-lessen gegeven waarbij je de instrumentale en muzikale kennis die je hebt opgedaan met andere muzikanten in praktijk brengt.

Wil je graag muziekles maar weet je nog niet welk instrument je leuk vindt. Neem dan contact op voor een oriëntatiecursus waarbij je verschillende instrumenten kunt uitproberen.

Tune Up Muziekpunt biedt ook een totaal pakket voor mensen die naar het conservatorium willen. Neem contact op voor een programma op maat en om jezelf voor te bereiden op het toelatingsexamen van het conservatorium. Programma en tarief op basis van persoonlijk pakket in onderling overleg met speciale kortingen.

Leerlingen die al instrumentale of vocale les hebben bij Tune Up Muziekpunt en daarbij bandles willen genieten 25% korting op het geldende bandles tarief.

Mededelingen

INCASSO SEPT/OKT

Ondanks alle goede voornemens blijkt het helaas toch niet mogelijk de septemberincasso aan het begin van het cursusjaar te verzenden. Derhalve worden de contributies voor september en oktober ook dit seizoen weer tegelijkertijd afgeschreven.

Vertrouwende op jullie begrip met excuses voor het eventuele ongemak!

INSCHRIJVEN 18/19

De informatie op de website is weer helemaal bijgewerkt voor het huidige schooljaar.

Schrijf je nu in voor de muzieklessen van seizoen 2018/2019.

PRIVACY

Lees hier ons privacybeleid.

FacebookGoogle+