Repeteren

Repeteren met je band?

Tune Up Muziekpunt beschikt over twee grote repetitieruimtes voor bands/ensembles en diverse kleinere lokalen om alleen of met maximaal twee personen te studeren of te oefenen.
De repetitieruimtes zijn voorzien van een complete backline. De kleinere lokalen zijn variërend ingericht, en hebben géén PA om met microfoon te zingen.

Zie hieronder meer informatie over de repetitieruimtes en lokalen.

De studio's van Tune Up Muziekpunt hebben allemaal een eigen gescheiden luchttoevoer en beschikken over geavanceerde airconditioners met E-Ion Plus technolgie. Deze elektrostatische luchtreiniger elimineert 99% van de bacteriën, virussen en schimmels uit de lucht.

Wil je repeteren? Bekijk de beschikbaarheid en boek de ruimtes online via onderstaande knop.
Wanneer je een ruimte boekt nemen we altijd contact op (door middel van een bevestigingsmail) voordat de boeking definitief is.


Maak een reservering knop

Heb je nog vragen? Neem dan contact op.

Grote ruimte (45 m2)

Grote ruimte, lokaal 6 | Tune Up Muziekpunt
GROTE REPETITIERUIMTE


De grote ruimte is voorzien van een uitgebreide PA met effecten (reverb, etc.) en Shure SM58 microfoons. Er staat een volledige drumstel. Er staan diverse gitaarversterkers en een basversterker. Ook staat er een vleugel, een rhodes en synths. Ook is een 2 persoonsbank aanwezig.
De ruimte is extra voorzien van daglicht door middel van ramen in plafond en muren, airco, centrale verwarming, WiFi en voldoende wandcontactdozen.

Tarief: € 20 per uur

Maak een reservering knop

kleine ruimte (17 m2)

Kleine ruimte, lokaal 8 | Tune Up Muziekpunt
KLEINE REPETITIERUIMTE


De kleine ruimte is ook voorzien van een uitgebreide PA met Shure SM58 microfoons. Er staat een volledige drumstel. Er staan diverse gitaarversterkers en een basversterker. Ook staat er een rhodes en synths.
De ruimte is extra voorzien van daglicht door middel van ramen in plafond en muren, airco, centrale verwarming, WiFi en voldoende wandcontactdozen.

Tarief: € 15 per uur

Maak een reservering knop

leslokaal

Leslokalen | Tune Up Muziekpunt
LESLOKALEN


Daarnaast is het ook mogelijk om een leslokaal te huren. Deze zijn geschikt om alleen of samen te studeren of te repeteren. De lokalen zijn variërend voorzien van gitaarversterkers, piano's of drumstellen. Ze hebben een audiosysteem om muziek via mini-jack af te spelen. Maar geen PA om met microfoons te zingen. Alle lokalen hebben cv, WiFi, airco en daglicht. Maximaal 2 personen.


Microfoon | Tune Up Muziekpunt Lokaal 1: 2x piano
Lokaal 2: gitaarversterker(s)
Lokaal 3: 2x piano
Lokaal 5: gitaarversterker(s)
Lokaal 7: 2x drumstel
Lokaal 9: 2x drumstel

Lokaal 1, 2, 3, 5 en 9 zijn voorzien van twee op de muur geïnstalleerde shure microfoons waarmee je stereo opnames kunt maken van je repetitie/oefensessie. De audio kun je via een mengtafeltje als stereo-spoor opnemen. Als je hier gebruik van wilt maken dien je dit van te voren aan te geven zodat alles aangesloten kan worden.

In overleg kunnen versterkers uit andere lokalen geleend worden indien nodig. Geef dit wel even van te voren aan.

Maak een reservering knop

Heb je nog vragen? Neem dan contact op.

Bekijk hieronder een video gemaakt van de Haarlemse band "The Hype" bij Tune Up Muziekpunt